Beste Deodorant voor Mannen

Het is belangrijk om goed verzorgt te zijn, als man of vrouw zijnde. Als u er verzorgt uitziet dan geeft u hierdoor vaak een goede indruk over u zelf tegenover de andere toe. Dit kan een date zijn of een vergadering met meerdere mensen. Geur is ook een van de aspecten voor een goede zelfpresentatie. Vaak is geur zelfs belangrijker dan bijvoorbeeld kleding, als u bijvoorbeeld stink dan kan de andere persoon zich daar steeds aan ergeren om hoe u ruikt of hoe onverzorgd u eruit ziet. Hierom willen wij belangstelling geven voor deodorant voor de mannen. Deodorant is een spray met parfum die u goed kunt gebruiken om extra goed te ruiken. Dit kan misschien niet zo effectief zijn als parfum maar toch is het beter dan geen geur. Deodorant is vaak bedoeld om op bepaalde plekken beter te ruiken, de geur is hierdoor niet sterk genoeg om een groot verschil te maken net als parfum. Toch kan het moeilijk zijn om de beste deodoranten te kopen voor mannen en soms wordt zelfs de fout gemaakt dat mannen de deodorant van vrouwen komen. Om dit te voorkomen zit u op de juiste tekst. In deze tekst gaan wij u de door ons aangeraden deodoranten uitleggen die alleen maar bedoeld zijn voor mannen.

Om dus fris te ruiken moet u gebruik maken van deodorant, dit kan best wel netjes zijn en goed zijn voor uw zelfpresentatie. Toch denken mannen hier soms niet over na en doen het niet terwijl het best belangrijk is net zoals tanden poetsen, helemaal voor mensen die bijvoorbeeld veel zweten. Deze deodoranten hebben de bedoeling om goed te ruiken of andere functies voor een bepaalde tijd. Hiervoor zijn de volgende deodoranten

Hugo Boss Bottled Deodorant Spray

Deze deodorant is gemaakt door Hugo Boss. Deze deodorant is altijd lekker ruikend die met goede kwaliteit is klaar gemaakt. Ook heeft Hugo Boss een goede fles ontwerp waardoor het niet een simpele uitstraling heeft. Daarnaast heeft het vergeleken met andere deodoranten een unieke geur. In de geuren van de deodorant zit appel met citrusvruchten gecombineerd met daarnaast een beetje kaneel en kruidnagel. Dit zorgt voor een klassieke verfrissende geur. Het gebruik van de deodorant is ook niet slecht, als u de spray gebruikt spuit de deodorant een fijne en niet intensieve spray aan deodorant. Hierdoor kan er geen geur verspilt worden tijdens het gebruik. Het enige nadeel aan de deodorant is dat het prijzig is vergeleken met de andere beschikbare deodoranten, maar het bied wel een lekker geurtje met kwaliteit.

L’Oréal Paris Men Expert Fresh Extreme 48H Deodorant Spray

De deodorant aangeboden door L'Oréal Paris heeft een redelijk aangename geur waardoor de geur niet te sterk is maar ook niet te zwak, het heeft een goede balans van beide. Ook blijft de geur tot wel 48 uur hangen op de huid, ook al doucht u er daarna mee blijft het toch hangen. Hiermee hoeft u zich niet zo veel zorgen te maken of u wel deodorant gespoten heeft en ook daarnaast niet zo veel hoeft te verspillen. Dit is zeer handig voor als u vaak zweet en hierdoor vaak niet gunstig ruikt. Toch heeft het product een standaard ontwerp. Hier ligt echter de focus niet op, de focus ligt echt op het geurtje om het zo makkelijk en handig mogelijk te maken. Het unieke aan deze deodorant is dat het de huid verkoelt houdt zoals voor op de oksel zodat het binnen in de oksels koel blijft. Door dat de kwaliteit minder is, is de prijs daardoor een koopje. Dit kan een nadeel zijn omdat de kwaliteit laag zit maar als u deodorant nodig heeft om alleen maar tijdens intensief werk goed te ruiken en in het algemeen niet vaak deodorant wilt spuiten, dan is L’Oréal Paris Men Expert Fresh Extreme 48H Deodorant Spray een echte aanrader.

Rexona Men Cobalt Dry Anti-transpirant Deodorant Spray

Als u toch een liefhebber bent van milde en minder intensieve geurtjes dan is Rexona Men Cobalt Dry Anti-transpirant Deodorant Spray een goede keuze. Deze deodorant bied bescherming tegen zweet geuren tot wel 72 uur lang. Dit is veel langer en effectiever dan de L’Oréal Paris Men Expert Fresh Extreme 48H Deodorant Spray. Ook is het voordeel van deze deodorant dat het geen vlekken achterlaat op de kleding mocht het bijvoorbeeld per ongeluk erop gespoten zijn. Het ontwerp dat Rexona Men heeft gekozen is ook wel saai en klassiek, het busje heeft een donkerblauwe kleur met een zwarte spray. Hiermee wilt Rexona aangeven dat de deodorant bedoeld is om er fris uit te zien met de donker blauwe kleuren. Ook heeft Rexona Men een formule voor de spray bedacht waardoor als er een wrijving komt op de huid waar de deodorant gespoten is dat dan de geur extra eruit komt. Dit is het geheim van de deodorant waardoor u daarom langer fris kan ruiken terwijl u met rust kunt zweten of douchen zonder u zorgen te maken dat u de geur verliest. De deodorant heeft een goede balans tussen kwaliteit en bruikbaarheid, hierdoor is de prijs ook goed gebalanceerd. Het is niet te duur net als Hugo Boss maar ook niet te goedkoop waardoor de kwaliteit minder is. Als u iemand bent die van beide een beetje willen dan is Rexona Men Cobalt Dry Anti-transpirant Deodorant Spray een goede aanrader voor uw portemonnee terwijl u erdoor ook fris kan ruiken.

 

Deodorant advies voor u

Voor de rest kunt u natuurlijk ook zelf kijken en kiezen welke deodorant u het beste lijkt. Daarnaast kunt u ook andere soorten deodorant komen dan wat hier vernoemt is. Zo lang u maar een geurtje koopt die u redelijk lekker vind. Ook is het belangrijk om goed te kijken wat u nodig heeft. Als u een harde werker bent dit vaak zweet, dan is het wel handig om naar geurtjes te kijken die lang mee gaan. Als u meer voor kwaliteit gaat en vaak bijvoorbeeld chique dingen doet. Dan is een kwalitatief geurtje wel een aanrader. In het algemeen moet u wel kijken of het geurtje wel goed genoeg ruikt voor u. Dan zit u vaak al goed genoeg.