Meet2Date  
  Welkom bij Meet2date Speed Dating  
Tell a friend
     
  Mail us
           
   
 

> Praktische Tips

Kleding
Draag kleding waarin je je gemakkelijk voelt. Kom niet overdressed, maar bedenk wel; "You never get a second change". Smart-casual is het meest gebruikelijke wat wordt gedragen op een SpeedDating bijeenkomst van Meet2Date.

Kom niet te laat
Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent. Hierdoor voel je je niet te gehaast en kun je misschien alvast even kennismaken met een aantal andere singles. Daarnaast worden de matchkaarten vaak al eerder uitgedeeld. Op deze matchkaart staat tevens uitgelegd hoe het SpeedDaten in zijn werk gaat. Dit kun je dan op je gemak even doornemen. Natuurlijk zal Meet2Date de "spelregels" nogmaals aan het begin van de avond goed uitleggen.

Wees jezelf

Het heeft geen zin om je anders voor te doen dan je eigenlijk bent, want vroeger of later komt men er toch wel achter. Wees trots op degene die je bent, zo zul je vast iemand ontmoeten waarmee het goed zal klikken.

De vier minuten
Het gesprekje duurt maar vier minuten. Het is de bedoeling dat jullie beiden in die korte tijd te weten komen of jullie elkaar nog eens willen ontmoeten. Zorg dat je daarom niet alleen zelf aan het woord bent. Het gaat immers om jullie beiden.

 
   
   
  < Home  
   
 
 
           
     
 

Meet2date ook op uw feest aanwezig!

Te gekke SpeedDating sessies op uw evennement. U kunt Meet2date boeken voor grote evenementen en feesten; inclusief onze spetterende lovecounter! Boeken of een optie aanvragen? Informeer naar de mogelijkheden.

 
 
 
     
     
     

 

 
     
 
     
 

     

 

 

 

 

 

 

 

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Contact
Copyright © 2005 Meet2date