Welkom bij Meet2date Speed Dating  
Tell a friend
     
  Mail us
   
     
   
 

> Routebeschrijving

Multifuctioneel Centrum Coenen-Lydia (Huize Lydia)
Roelof Hartplein 2a
1071 TT Amsterdam

Openbaar Vervoer (uitstappen bij het Roelof Hartplein)

3 / 5 / 12 / 20 of 24

170 / 171 of 172

Met de auto

Op het museumplein is er een grote parkeergarage aanwezig. Deze parkeergarage ligt op vijf minuten loopafstand van Huize Lydia. Het adres van deze parkeergarage is: Van Baerlestraat 33-B.

Museumplein Routebeschrijving (vanaf A10):

Via S108: Volg de borden Centrum. Je rijdt dan over de Amstelveense weg. Volg dan voor het Olympisch Stadion de weg naar rechts. Ga bij de eerstvolgende stoplichten linksaf, dit is nog steeds de Amstelveense weg. Bij het verkeersplein de tweede afslag rechts, de Cornelis Krusemanstraat in. (Het verlengde van deze straat is de De Lairessestraat). Aan het einde van de De Lairessestraat op de kruising Van Baerlestraat/Museumplein staat links het Concertgebouw. Op de kruising na het Concertgebouw slaat u direct linksaf. De ingang van de garage vindt je na 50 meter aan de rechterhand.

Via S109: Volg de borden Concertgebouw/Museumkwartier. Je rijdt over de Europaboulevard. Meteen na de RAI linksaf, de Wielingenstraat op. Aan het eind van de weg ga je bij de T-splitsing rechtsaf, de Stadionweg op. Blijf de weg volgen, met de weg mee linksaf de Hobbemakade op. Bij de eerstvolgende stoplichten linksaf, de Roelof Hartstraat in. Bij het derde stoplicht ziet in links tegenover u het Concertgebouw. De ingang van de parkeergarage onder het Museumplein ligt na het kruising aan de rechterzijde, naast de ingang van de Albert Heijn.

 
   
   
   
   
           
     
 

Meet2date ook op uw feest aanwezig!

Te gekke SpeedDating sessies op uw evennement. U kunt Meet2date boeken voor grote evenementen en feesten; inclusief onze spetterende lovecounter! Boeken of een optie aanvragen? Informeer naar de mogelijkheden.

 
 
 
     
     
     

 

 
     
 
     
 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Contact
Copyright © 2005 Meet2date