E-mail Links
     
 

Hoe werkt SpeedDating?

Speeddating is een leuke en "ontspannende" manier om in korte tijd snel veel singles te ontmoeten. Het kan best intensief zijn, want gemiddeld heb je zo'n 20 dates. Er zijn op een speeddatingavond in totaal zo'n 40 single's, waarvan ca. 20 dames en 20 heren. Meet2date houdt regelmatig tussendoor een korte pauze, dit komt de gezelligheid zeker ten goede.
Tijdens een avond heb je met alle heren, of met alle dames een gesprekje van zo'n 4 minuten. Een gesprek van vier minuten is zeer snel om, maar is over het algemeen voldoende om te kunnen bepalen of er een klik is.

Wat kan ik bij binnenkomst verwachten?

Twee Meet2date.nl team leden zullen je verwelkomen op de aangegeven locatie. Na controle van de inschrijving en betaling van de rest van het inschrijfgeld, wordt de persoonlijke Match-kaart overhandigd. Je wordt verwacht om 19:30, maar voordat er van start gegaan wordt, zal er een uitleg worden gegeven over het speeddaten en het gebruik van de Match-kaart. Na ieder gesprek noteer je “Ja” of “Nee” op je persoonlijke Match-kaart. Aan het einde van de avond lever je de Match-kaart in. Wees dus zuinig op de kaart, want zonder deze kaart is er geen vervolg! Mocht het van beide kanten klikken, dan ontvang je van Meet2date.nl binnen twee werkdagen het e-mail adres van jou Meet2date matches.

Het speeddaten duurt ongeveer tot 22:30. Er is na het speeddaten nog de gelegenheid om even gezellig na te praten met de mensen die je net hebt ontmoet.peeddaten is een leuke en ontspannende manier om met andere singles in gesprek te komen. We heten je van harte welkom om een van onze SpeedDate avonden.


 
   
   
 
     

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene Voorwaarden | Privacy statement | Contact

Copyright © 2005 Meet2date